ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть п'яного водія, який пропонував патрульним 1000 доларів хабаря

Маркіян Рой

|

На Львівщині судитимуть 36-річного мешканця Ходорова. Чоловік керував автомобілем у стані наркотичного сп’яніння і щоб уникнути відповідальності, намагався дати хабар поліцейським, які його зупинили. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Розслідуванням встановлено, що у січні цього року в місті Ходорів, працівниками поліції було зупинено водія транспортного засобу. Чоловік порушив правила дорожнього руху та перебував в стані наркотичного сп’яніння.

Задля уникнення адмінвідповідальності, обвинувачений запропонував поліцейським хабар у розмірі 1000 доларів США. Перебуваючи у службовому автомобілі, він поклав гроші у папку з документами, яка там була. Правоохоронці відмовились від неправомірної вигоди та викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

36-річному мешканцю Ходорова інкримінують пропозицію та надання службовим особам неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 369 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *