ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині через п'яного водія травмувались троє неповнолітніх пасажирів

Маркіян Рой

|

На Львівщині в результаті  ДТП із п’яним водієм травмувались четверо осіб, троє із них неповнолітні. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталася 10 березня, близько 02:25, біля села Великі Дідушичі, що неподалік Стрия.

За даними правоохоронців, водій автомобіля Opel Combo, 22-річний житель району, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Внаслідок ДТП водій фургона та три його пасажирки зі Стрийського району, 16-річна і дві 17-річні дівчини, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів.

Встановлено, що водій автомобіля керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *