ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський центр допомоги захисникам шукає викладачів-волонтерів англійської мови

Маркіян Рой

|

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій, що на вулиці Пекарській, 41, шукає викладачів-волонтерів англійської мови для учасників бойових дій та їхніх дітей. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

«У нас дуже велика аудиторія і ми знаємо, що є активні і вмотивовані викладачі, які готові допомогти. Нам потрібно 2-3 людини, які готові проводити заняття з вивчення англійської для учасників бойових дій та окремо для дітей учасників бойових дій – бажано в інтерактивній формі», – зазначають у центрі надання послуг учасникам бойових дій.

Викладачів, які люблять англійську і володіють нею на високому рівні, мають досвід у викладанні або репетиторстві та готові приділити 1,5-2 години на тиждень волонтерському викладанню, а також хочуть поділитись своїми знаннями та у такий спосіб подякувати захисникам та захисницям України, просять залишити заявку за посиланням, і працівники центру обов’язково зателефонують.

Контакти Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій: м. Львів, вул. Пекарська, 41, телефон: 0739628325.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *