ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний пасажир накинувся на контролерів львівського тролейбуса

Наталя Дуляба

|

У Львові нетверезий пасажир тролейбуса №22 напав на трьох контролерів. Одного з них він вдарив, а також вживав нецензурну лексику. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Інцидент стався ввечері 5 березня, орієнтовно о 19:00 на вул. Митрополита Андрея. Троє контролерів вели перевірку у тролейбусі №22. У транспорті в цей час їхав пасажир, який мав ознаки алкогольного сп’яніння.

Чоловік шумів, тож йому звернули на це увагу й попросили не галасувати. Втім пасажир почав проявляти агресію до контролерів.

«Один з пасажирів із ознаками сильного алкогольного сп’яніння вів себе агресивно. Ми підійшли та попросили поводити себе ввічливо і не кричати у транспорті. На наше зауваження він почав лаятися і погрожувати нам. Крім того, влаштував шарпанину, наніс удар кулаком в обличчя одному з інспекторів-контролерів, намагався зірвати нагрудну камеру та вирвав з рук телефон, коли той викликав поліцію», – розповіла працівниця контролю ЛКП «Львівавтодор», яка працювала на маршруті.

Дебошира вивели з тролейбуса й викликали поліцію. Контролери написали заяви, правоохоронці розслідують цей випадок.

Як видно на відео, зроблене з нагрудних камер контролерів, пасажир агресивно відреагував на зауваження, став ображати працівників, вживаючи лайку, й погрожувати їм. Потім чоловік замахнувся, ймовірно, щоб зірвати відеокамеру з контролера.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *