ОСТАННІ НОВИНИ

На Яворівщині хочуть відібрати водогін, переданий інвестору у концесію

Наталя Дуляба

|

У підприємства через суд хочуть відібрати комплекс з централізованого водопостачання, який воно отримало в концесію від сільради на Яворівщині. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Йдеться про цілісний майновий комплекс, розташований в одному зі сіл Яворівської територіальної громади. Він забезпечує централізоване водопостачання і водовідведення.

Встановлено, що сільська рада уклала з місцевим товариством договір концесії. Згідно з ним фірма отримала в користування споруди та обладнання з централізованого водопостачання та водовідведення. Це підприємство мало експлуатувати водогони «з метою задоволення громадських потреб».

Крім того, однією з умов передачі водогону у концесію було те, що згадане товариство має здійснити істотне поліпшення об’єкта, інвестувавши у нього власні кошти.

«Однак товариство порушило умови договору, зокрема не виконало інвестиційні зобов’язання щодо поліпшення переданих у концесію споруд і обладнання з централізованого водопостачання та водовідведення», – йдеться у повідомленні.

Відтак прокурори подали позов до суду з вимогою розірвати концесійний договір та повернути майно громаді.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *