ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові засудили мешканців Донеччини, які воювали проти України

Маркіян Рой

|

У Львові двох мешканців Донеччини до 15 років за ґратами за державну зраду. Чоловіки добровільно перейшли на бік ворога і вступили до терористичних організацій «днр» та до незаконного збройного формування «Народної міліції». Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Прокурори в суді довели, що мешканці Донеччини добровільно перейшли на бік ворога та вступили до незаконного збройного формування «Народної міліції» терористичної організації «днр».

Відомо, що один із них обіймав посаду начальника штабу полку. Він надавав накази підпорядкованим військовослужбовцям рф. Також чоловік відповідав за мобілізаційну готовність полку та військову дисципліну, організовував караульну і внутрішню службу тощо.

Інший обвинувачений отримав військову форму, зброю та виконував різні завдання, пов’язані з веденням бойових дій проти Збройних Сил України. Окрім цього він забезпечував безпеку місць перебування армії рф.

Двох мешканців Донеччини визнано винними. Їх засуджено за державну зраду, участь у терористичній організації та діяльності не передбачених законом збройних формувань (ч. 1, 2 ст. 111, ч. 1 ст. 258-3, ч. 2 ст. 260 КК України).

Кожному з чоловіків призначено покарання – 15 років позбавлення волі із конфіскацією всього майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *