ОСТАННІ НОВИНИ

Для російських терористів не буде безпеки у Чорному морі й українському небі, – Зеленський

Маркіян Рой

|

Для російських терористів не буде безпеки у Чорному морі та українському небі. Про це у відеозверненні заявив Президент України Володимир Зеленський.

«Я хочу сьогодні подякувати усім нашим воїнам, усім підрозділам, які відновлюють безпеку та контроль і в українському небі, і в нашому Чорному морі. Україна довела, на що ми здатні, на що здатна наша сила. Про це говорить і кількість збитих російських військових літаків, і можливості наших хлопців щодо російського флоту. Немає вже для російських терористів безпечних гаваней у Чорному морі й не буде. І не буде для них безпечного простору в небі – за умови достатньої нашої української міцності. Це стосується як постачання від партнерів, так і нашого внутрішнього виробництва», – повідомив Зеленський.

Також Зеленський повідомив, що провів кілька нарад.

Зокрема Президент заслухав звіт Мінстратегпрому щодо українського оборонного виробництва, а також відповідної комунікації з партнерами.

«Досягнуті нещодавно домовленості реалізуємо якнайшвидше – щодо постачання і щодо спільних проєктів. Я вдячний усім у світі, хто допомагає принципово, вчасно та без збоїв», – сказав глава держави.

Також Зеленський провів нараду із міжнародним блоком уряду, Офісу Президента щодо ключових проблемних питань на окремих напрямах.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *