ОСТАННІ НОВИНИ

Внаслідок атаки на Одесу загинула родина військових із немовлям

Наталя Дуляба

|

Серед загиблих внаслідок удару «Шахеда» у багатоповерхівку в Одесі – подружжя військових із семимісячною донькою. Про це Львівському порталу повідомили у Командуванні об’єднаних сил ЗСУ.

Йдеться про військовослужбовців Олега і Тетяну Кравець. Вони познайомились на службі, згодом жінка звільнилась, аби доглядати новонароджену донечку Лізу. 29 лютого немовляті виповнилось лише сім місяців.

Дівчинка була єдиною спільною дитиною подружжя. Втім в Тетяни були ще діти від попереднього шлюбу – 9-річний Сергій та 8-річна Злата. Їх рятувальники досі шукають під завалами.

Відомо також, що брат Олега Кравця теж був військовим, він загинув у 2014 році у зоні АТО.

Нагадаємо, в ніч на 2 березня російський «Шахед» влучив у багатоповерхівку – один підʼїзд зруйнований вщент.

Кількість жертв поступово зростала. Під завалами знайшли тіло трирічного хлопчика, ще трохи пізніше – мами і тримісячного немовляти.

Вже 3 березня під руїнами будинку виявили ще одну жінку, яка прикривала собою восьмимісячне немовля. То якраз і була Тетяна Кравець. Ні вона, ні дитя не вижили.

Наразі відомо, що загалом внаслідок російської атаки загинули 10 людей. Втім кількість жертв може бути більшою, адже рятувальна операція все ще триває.

В Одесі та області оголосили траур за загиблими.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Командування об’єднаних сил ЗСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *