ОСТАННІ НОВИНИ

Світоліна і Стаховський зіграли у Львові в теніс із ветеранами

Наталя Дуляба

|

Всесвітньо відомі тенісисти Еліна Світоліна та Сергій Стаховський провели у Львові безкоштовний майстер-клас для дітей та зіграли разом із ветеранами, які проходять реабілітацію у центрі «Незламні». Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Зірки світового тенісу кажуть, що люблять займатися з дітьми у різних куточках України, адже майстер-класи дозволяють юним тенісистам надихнутись спортом, спонукають досягати великих вершин у спортивній кар’єрі та отримати незабутні враження.

«В Україні дуже багато талановитих дітей. Багатьма з них ми вже опікуємось, але такі майстер-класи допомагають відкривати ще більше тенісистів, тому ми продовжуємо їх організовувати. Це потребує багато часу і зусиль, але це найменше, що ми можемо зробити для нашої країни, для її майбутнього. Сьогодні тут дуже багато дітей, навіть більше ніж ми очікували. Це дуже позитивні емоції, тому ми дуже раді тут бути», – наголосила Еліна Світоліна.

Після тренування з дітьми тенісисти мали нагоду зустрітися з ветеранами війни, які втратили кінцівки і зараз проходять протезування та реабілітацію у центрі «Незламні». Також спортсмени зіграли з хлопцями у теніс.

«Я отримав величезне задоволення від сьогоднішньої гри в теніс, від спілкування з Еліною та Сергієм. Такі події мають дуже великий позитивний вплив як для дітей, так і для нас. Для нас це і соціалізація, і повернення до цивільного життя, і розширення інтересів. Дуже дякую всім, хто робить усе можливе, щоб ми проходили повноцінну реабілітацію, мали можливість лікуватись в Україні і повноцінно ставати на ноги», – поділився враженнями ветеран з протезом Володимир Рудковський.

Додамо, що Еліна Світоліна – третя ракетка світу в рейтингу WTA у 2017, 2018 і 2019 роках в одиночному розряді, бронзова призерка літніх Олімпійських ігор 2020.

А Сергій Стаховський є володарем чотирьох титулів АТР в одиночному розряді та трьох – у парному розряді.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *