ОСТАННІ НОВИНИ

Автовокзал на Стрийській розбудують

Наталя Дуляба

|

До автовокзалу на вул. Стрийській, 109 у Львові добудують технічну споруду. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Містобудівні умови та обмеження видали ТзОВ «С.ІД.». За словами головного архітектора Львова Антона Коломєйцева, підприємство збирається добудувати приміщення, яке виконуватиме допоміжну для автовокзалу функцію.

«Комунікуючи із заявниками, ми визначили те, що не можна просто доштукувати якийсь невеличкий елемент до загального комплексу, потрібно це зробити в архітектурі, яка була там сформована першочергово самими архітекторами, авторами. Ми в наказі зазначаємо обов’язковість погодження змін з автором об’єкту Миколою Столяровим», – сказав він.

Водночас посадовець додав, що забудовник погодився зробити інклюзивним вхід, відремонтувати накриття тераси, до якої буде примикати нове приміщення, а також провести благоустрій території.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «С.ІД.» зареєстроване у Жовкві і займається нерухомістю. Засновниками є Ігор Дума (90%) та польське підприємство «Тревел-Еск».

Сам Ігор Дума є власником «Львівського АТП-14631», яке займається пасажирськими перевезеннями, та ще низки підприємств із цієї сфери.

Як писали «Наші гроші.Львів», станом на 2016 рік Ігор Дума був одним із чотирьох осіб, які контролюють більшість автостанцій на Львівщині.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Візуалізація забудовника

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *