ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській облраді склав присягу новий депутат від «Голосу»

Ольга Денисяка

|

27 лютого на сесії Львівської обласної ради склав присягу новий депутат від партії «Голос» Мирослав Карпінський, повідомляє Львівський портал.

Голова обласної територіальної виборчої комісії зачитав постанову про реєстрацію депутата Львівської обласної ради. Після цього Мирослав Карпінський склав присягу.

Мирослава Карпінського призначили депутатом ЛОР від партії «Голос» замість Іванни Герус, яка склала мандат минулого року.

«Вітаю у складі депутатського корпусу Львівщини нового обранця – Мирослава Карпінського, який сьогодні склав присягу. Спільними зусиллями змінюватимемо на краще життя мешканців Львівщини», – прокоментував призначення очільник Академії сухопутних військ Павло Ткачук.

Новий депутат родом зі Стрия, там він раніше був депутатом міської ради. Також Карпінський є директором ДП «Екран-Вікносвіт», що займається виробництвом вікон та віконних конструкцій. Окрім того, співзасновник благодійної організації «Фонд Карпінських».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *