ОСТАННІ НОВИНИ

Поблизу Бахмута загинув комбат 24 бригади Андрій Кісельов

Наталя Дуляба

|

Поблизу Бахмута загинув 49-річний майор Андрій Кісельов – командир батальйону 24 бригади, учасник АТО й енергетик. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі «Львівобленерго».

Життя Андрія Кісельова раптово обірвалось внаслідок ворожого бомбардування неподалік від Бахмута Донецької області. Він служив у 24 окремій механізованій бригаді імені короля Данила, був командиром батальйону. Мав звання майора.

До лав ЗСУ був мобілізований зі самого початку повномасштабного вторгнення Росії. До цього Андрій Кісельов працював заступником головного інженера Львівських міських електричних мереж (ЛМЕМ).

«Це наш друг. Чоловік з великої букви. На роботі бувають різні випадки, але про нього я пам’ятаю лише один позитив. Бо він був людиною позитивною, хорошою, працьовитою, завжди намагався всім допомогти, кваліфікований та перспективний. Він міг би ще багато часу попрацювати з нами… Наш колектив дуже болюче зачепила його загибель», – розповідає начальник ЛМЕМ Олег Григлевич.

Деталей про чин похорону наразі ще немає.

Біографічна довідка:

Андрій Кісельов народився 10 липня 1974 року у селі Джалінда Амурської області Росії. Втім невдовзі його родина переїхала у Новий Розділ. Тут він закінчив місцеву школу №2 та Новороздільський політехнічний технікум.

У 1999 році випустився зі Львівської політехніки, здобувши спеціальність «Електричні системи і мережі». З 2000 року працював диспетчером Городнянського РЕМ «Чернігівобленерго».

У 2003 році Андрій Кісельов розпочав свій трудовий шлях у «Львівобленерго». Тут він пропрацював більше 20 років, пройшовши кар’єрний шлях від простого диспетчера до заступника головного інженера Львівських міських електричних мереж. За сумлінну працю був неодноразово нагороджений відзнаками підприємства.

Воював у зоні АТО, за що теж був відзначений низкою нагород.

У військового залишились дружина та двоє синів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *