ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині шахрайка незаконно заволоділа земельною ділянкою

Маркіян Рой

|

На Львівщині судитимуть жінку, яка шахрайським способом заволоділа земельною ділянкою в Сокільниках. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що жінка шахрайським способом заволоділа земельною ділянкою майже 0,20 га в селі Сокільники (Львівський район).  Її вартість становить понад 1,3 млн грн.

Попередньо у 2007 році обвинувачена продала цю земельну ділянку. Проте мала нотаріально засвідчену копію Державного акту на право приватної власності на неї, з яким і звернулася до ліцензованих суб’єктів господарювання. Жінка, видаючи себе за власника, згідно своєї заяви змінила площу земельної ділянки на меншу. Згодом поділила її на дві частини, яким, відповідно, було присвоєно нові кадастрові номери.

В подальшому фігурантка повторно відчужила ці «нові» окремі земельні ділянки двом особам, заволодівши їх коштами.

Їй інкриміновано шахрайство та легалізація майна, одержаного злочинним шляхом (ч. 2, 4 ст. 190, ч. 1 ст. 209 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *