ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині авто евакуації полеглих військових потрапило у потужну ДТП. Є загиблі

Андрій Котенський

|

У понеділок вранці, 26 лютого, на трасі Тернопіль – Львів автомобіль евакуації полеглих військових потрапив у потужну ДТП. У зіткненні загинули пасажи легковика, що виїхав на зустрічну смугу авакуаційного авто, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

За даними учасниці спільноти Варта-1 Наталії Струк, машина «На щиті» повертала загиблих героїв додому.

«Водій автомобіля ВАЗ 2109 рухаючись у напрямку міста Золочів виїхав з великою швидкістю на зустрічну смугу руху де здійснив зіткнення з автомобілем марки «Мерседес Спрінтер», – повідомила жінка.

Також повідомляється, що у легковику могли перебувати військові. Водночас відомо, що евакуаційне авто належало львівському волонтер Зіновію Максимяку, який із 2014 року повертає додому тіла загиблих захисників.

Судячи із фото евакуаційне авто зазнало значних ушкоджень, а відтак оголошено збір коштів на ремонт або купівлю нового транспорту для евакуації полеглих Героїв.

Допомогти можна за реквізитами: 4149629380223446. Отримувач: Максимяк Зіновій Зіновійович.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «ВАЗ 2109», 21-річний мешканець одного з сіл Золочівського району, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з мікроавтобусом «Mercedes-Benz Sprinter 313», яким керував 41-річний львів’янин.

Від отриманих внаслідок ДТП травм водій легковика та його пасажир, 24-річний мешканець Золочівського району, загинули на місці події. Ще один пасажир «ВАЗ 2109», 28-річний мешканець Кіровоградської області, отримав тілесні ушкодження та, незважаючи на зусилля медиків, помер у кареті швидкої допомоги. Окрім цього, водій мікроавтобуса, його пасажир, 38-річний житель Львівського району, та пасажир легковика, 41-річний мешканець Золочівського району, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу.

Встановлено, що водій «ВАЗ 2109» перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *