ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові переселенець бив товариша стільцем по голові та добивав ножем

Андрій Котенський

|

У Львові завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 36-річного жителя Донеччини який спробував вбити свого товариша та напав на поліцейського. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що у листопаді 2023 року в одному із районів Львова обвинувачений разом із знайомим, розпивали алкогольні напої. Під час застілля, на кухні, між ними виник конфлікт, у ході якого фігурант схопив дерев’яний табурет та вдарив ним кілька раз по голові приятеля. Постраждалий впав на підлогу, але нападник на цьому не спинився. Він взяв кухонний ніж та почав наносити ним численні удари по тілу товаришу. Після скоєного викликав поліцію.

На виклик прибули правоохоронці, які доправили фігуранта у відділок для з’ясування всіх обставин. Однак, під час спілкування із працівником поліції, чоловік умисно наніс правоохоронцю тілесні ушкодження.

Наразі обвинувачений під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *