ОСТАННІ НОВИНИ

Світло для світу: над могилами захисників у Львові запустили промені пам’яті

Наталя Дуляба

|

У п’ятницю, 23 лютого, на Личаківському кладовищі запустили символічні промені пам’яті, аби вшанувати загиблих військових на війні. Про це повідомляє Львівський портал.

Акцію з вшанування пам’яті влаштували напередодні другої річниці повномасштабного вторгнення РФ. Над полями почесних поховань №76, №67, №86А Личаківського цвинтаря, де поховані воїни російсько-української війни, засвітили промені світла.

«Ви – Світло для світу! Так виглядає поле почесних поховань на Личаківському кладовищі у Львові сьогодні. Кожна могила, де спочив український воїн є священною.  Ми пам’ятаємо усіх, хто протягом 10 років пожертвував життям заради нашого майбутнього», – прокоментував міський голова Львова Андрій Садовий й опублікував відповідні фото.

На Личаківському кладовищі зібрались родини полеглих воїнів, духовенство, представники громадськості та влади. Також тут провели спільну молитву.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook Андрія Садового, Степана Суса, ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *