ОСТАННІ НОВИНИ

На війні загинув енергетик зі Львівщини

Наталя Дуляба

|

На фронті загинув 40-річний захисник Василь Дмитрук, який до мобілізації у ЗСУ працював електромонтером на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі «Львівобленерго».

Життя Василя Дмитрука обірвалось 21 лютого у селі Орлове Донецької області. Він служив у 3 окремій штурмовій бригаді ЗСУ.

На лав ЗСУ був мобілізований на початку березня 2022 року. До цього працював електромонтером з обслуговування електроустаткування ДП «Львівенергорембуд». Ще раніше – електрослюсарем на стрийській дільниці підстанцій ПрАТ «Львівобленерго».

«Василь завжди був пунктуальним, ввічливим, добре виконував свою роботу, вдосконалював свої знання та вміння», – пригадують колеги.

Довідково:

Василь Дмитрук (20.08.1983 – 21.02.2024) народився у Бердичеві Житомирської області. Освіту здобув у Київському електромеханічному технікумі залізничного транспорту за спеціальністю: технік-електромеханік.

У захисника залишились дружина та син.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *