ОСТАННІ НОВИНИ

Львів прощається із бійцем 125 бригади Олегом Блюсом

Наталя Дуляба

|

У суботу, 24 лютого, Львів проведе в останню путь ще одного свого захисника – 35-річного Олега Блюса. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

О 09:30 у соборі святого Івана Хрестителя (вул. Зубрівська, 1) відбудеться молитва і прощання з воїном.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, об 11:30 – міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають захисника на Личаківському кладовищі.

Біографічна довідка:

Олег Блюс (01.03.1988 –17.02.2024) був уродженцем села Дроховичі Львівської області. Жив у Львові.

Навчався у СЗШ №72. Закінчив Львівське вище професійне училище торгівлі та сфери послуг, здобув професію «офіціант, бармен, кухар».

Після завершення навчання працював спершу на ПП «Панонія», згодом обіймав посаду бармена четвертого розряду у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького. Потім працював на ТДВ «Червоноградський завод металоконструкцій», а з часом – у ТзОВ «Люкс Вош». У вільний час захоплювався рибальством, у юному віці також активно займався кікбоксингом.

Із перших місяців повномасштабного вторгнення РФ став на захист Батьківщини від окупантів. Виконував бойові завдання у лавах 215 батальйону 125 окремої бригади територіальної оборони.

За словами одного з побратимів, «якщо існують люди, які ніколи ні з ким не конфліктували, то це Олег Блюс. Які завжди готові по тривозі «висунутись» на позиції «гасити» наступ, знаючи, що навряд повернетесь, – це він. Розібратись із будь-якої складності завданням – теж до Олега. І все це в абсолютному спокої. Здається, немає жодної людини, яка б за все життя бачила його злим чи хоча б непривітним».

В Олега Блюса залишилися дружина, двоє дітей, батьки та брати.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *