ОСТАННІ НОВИНИ

Колишній головний військком Львівщини складає мандат депутата Львівської облради

Ольга Денисяка

|

Колишній очільник Львівського обласного ТЦК та СП та депутат Львівської обласної ради від «Слуги народу» Олександр Тіщенко вирішив достроково припинити повноваження депутата. Відповідне рішення опублікували на сайті Львівської обласної ради.

У документі вказується, що Олександр Тіщенко 16 лютого подав в обласну раду заяву про дострокове складання мадата. Відповідний проєкт рішення оприлюднили 19 лютого.

Чому Олександр Тіщенко вирішив скласти депутатські повноваження, наразі невідомо.

Зазначимо, 47-річний Олександр Тіщенко обіймав посаду очільника обласного ТЦК у 2017-2020 роках. На місцевих виборах 2020 року він став депутатом Львівської облради від «Слуги народу» після чого звільнився з посади. У лютому 2022 року, після початку повномасштабного вторгнення, Головнокомандувач знову призначив Олександра Тіщенка очільником обласного ТЦК.

Олександр Тіщенко залишив посаду начальника Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки в серпні минулого року після рішення президента Володимира Зеленського звільнити усіх обласних військкомів.

Згідно з декларацією, у 2022 році Олександр Тіщенко заробив  770 тис. грн на військовій службі та отримав 25 тис. грн соцвиплат від Львівської міськради.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *