ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається із 19-річним захисником Назаром Янкевичем

Андрій Котенський

|

У неділю, 18 лютого, Львівщина прощається із захисником із Ходорова Назаром Янкевичем, що загинув під Авдіївкою. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації.

Наш захисник боронив Батьківщину у складі 2 штурмового відділення 2 штурмового батальйону військової частини А4638. Був старшим стрільцем–оператором. За свої безстрашні дії отримав почесний нагрудний знак «Хрест Хоробрих» від Головнокомандувача ЗСУ.

На жаль, життя воїна обірвалось 12 лютого, поблизу населеного пункту Авдіївка Донецької області. Йому було всього 19 років.

Вічна пам’ять усім героям. Співчуття мамі Назара, сестрі, братові та усій родині.

«У 2014 році Назарові було 11 років. Підозрю, що тоді його малюнки гріли військових в АТО. Із 24 лютого 2022  року,  у віці 17 років, він вирушив у Київ. Через вік його не взяли на бойові завдання. Служив в забезпеченні, навчався військовій справі… По досягненню  повноліття ( жовтень 2022 року) підписав контракт з Третьою штурмовою. Двічі поранений, нагороджений Хрестом Хоробрих», – розповів про назара Іван Савицький.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *