ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни обстріляли Херсон: є загиблий та поранені

Ольга Денисяка

|

17 лютого російські війська обстріляли Херсон. Внаслідок обстрілу є загиблий та поранені. Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

За його інформацією, травми, несумісні з життям, отримав чоловік. Орієнтовно, загиблому було до 45 років. Легкі поранення дістала 49-річна жінка. У неї – вибухова травма та поранення ноги. Також до лікарні доставили чоловіка, 36 років. Медики оцінюють його стан як середньої тяжкості. Потерпілим надається необхідна меддопомога.

Загиблий та поранені внаслідок чергового обстрілу Херсона – розпочато розслідування

Водночас в обласній прокуратурі повідомили, що внаслідок обстрілу загинув чоловік 39- ти років, який перебував на вулиці. Також до лікарні доставили двох поранених. 49-річну жінку з легкими травмами та 36-річного чоловіка із травмами середньої тяжкості.

Пошкоджено приватні будинки та вибуховою хвилею вибиті вікна у навчальному закладі.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами порушення законів та звичаїв війни, що поєднано із умисним вбивством(ч. 2 ст. 438 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *