ОСТАННІ НОВИНИ

Вулицю Наукову відкрили для руху транспорту

Ольга Денисяка

|

Вулицю Наукову у Львові відкрили для руху і  міський транспорт курсує за звичними маршрутами. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

За інформацією управління транспорту, міський громадський транспорт відновив рух по вул. Науковій. Так, міські автобуси №№10, 14, 23,25, 27, 32 та тролейбус №22 вже курсують за звичними маршрутами.

Нагадаємо, через ранковий ракетний обстріл для руху транспорту була закрита вул. Наукова. Відтак вказані міські маршрути курсували зі змінами, оминаючи цю вулицю.

Вранці росіяни завдали ракетного удару по Львову. Було влучання в об’єкт інфраструктури. Троє людей зазнало поранень. Вибуховою хвилею вибило вікна у 19 житлових будинках. Є пошкодження у дитячому садочку №165,  школі №45 та приватній Школі вільних та небайдужих. Пошкоджень зазнала і будівля Центру зайнятості.

Додамо, що вночі 15 лютого Повітряні сили знищили 13 з 26, запущених Росією ракет різних типів. Російські окупанти атакували Україну крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-555/Х-55, морського базування – «Калібр», балістичними ракетами «Іскандер-М»/ KN-23, зенітними керованими ракетами С-300, керованими авіаційними ракетами Х-59.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *