ОСТАННІ НОВИНИ

У ЗСУ заявили про зростання інтенсивності бойових дій на Таврійському напрямку

Ольга Денисяка

|

На Таврійському напрямку зростає інтенсивність бойових дій. Про це заявив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» Олександр Тарнавський.

«Зусиллями мужніх воїнів Таврійського напрямку загальні втрати російських окупантів за минулу добу склали 645 осіб. Найбільше з початку року. Інтенсивність бойових дій зростає. Кількість артилерійських обстрілів, які противник вчинив у нашій операційній зоні 12 лютого, також є найбільшим показником цьогоріч – 1267. Те саме з авіаударами – їх зафіксовано 67. Наші захисники й захисниці стійко тримають оборону і проводять активні дії на визначених напрямках», – йдеться в повідомленні.

За його словами, знищено чи пошкоджено 41 одиницю військової техніки росіян, не враховуючи БпЛА. Зокрема це 5 танків, 17 бойових бронемашин, 8 артсистем, 10 автомобілів та 1 одиниця спеціальної техніки. Також українськими силами ліквідовано 1 склад боєприпасів і ще 1 важливий об’єкт противника. аНейтралізовано або знищено 280 безпілотних літальних апаратів різних типів. При цьому ударні дрони Ланцет і ZALA (по 1 од.) на Донеччині вдалося знищити зі стрілецької зброї. На Авдіївському напрямку ще десяток загарбників узяли в полон.

Додамо, що за даними Генштаб,за минулу добу на фронті відбулося 84 боєзіткнення. Російські окупанти продовжують атакувати, найбільш інтенсивно – на Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *