ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові двоє людей потрапили до лікарень через отруєння чадним газом

Маркіян Рой

|

У квартирі на вулиці Єфремова (Франківський район) у Львові чадним газом отруїлась 32-річна жінка та однорічний хлопчик. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Випадок стався у вівторок, 13 лютого, у квартирі на вулиці Єфремова у Франківському районі. До лікарні забрали 32-річну жінку та однорічного хлопчика.

Зазначимо, за перші півтора місяця 2024 року чадним газом у Львові отруїлися вже 18 людей, шестеро із них – діти. Натомість торік жертвами чадного газу у місті стали аж 74 особи, в тому числі 23 дітей, одна людина загинула.

У мерії Львова наголошують, що причинами отруєнь часто є недотримання правил користування газовими приладами у побуті, порушення тяги через герметичні вікна та електровитяжки. Тому львів’ян закликають дбати, аби завжди був притік свіжого повітря у приміщення.

Пам’ятайте: чадний газ – тихий убивця! Симптоми отруєння легко можна сплутати із харчовим отруєнням чи грипом. Як їх вчасно розпізнати і що робити, аби вберегтися, читайте тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *