ОСТАННІ НОВИНИ

Дрогобиччина втратила двох захисників

Андрій Котенський

|

У середу, 14 лютого, Дрогобицька громада зустріне полеглого Героя Богдана Коваля, який загинув у війні з російськими окупантами, повідомила Дрогобицька міська рада.

За даними мерії, Богдан Коваль з перших днів повномасштабного вторгнення без вагань записався в лави Збройних Сил України, аби стати на захист рідної землі.

Вже з 1 березня 2022 року дрогобичанин ніс службу у 67 батальйоні 103 бригади ТрО та виконував бойові завдання з захисту України на передових позиціях фронту.

Як повідомляв Львівський портал, 24 січня 2024 року воїн отримав важкі поранення в районі населеного пункту Табаївка на Харківщині. Внаслідок отриманих поранень, 11 лютого 2024 року життя воїна обірвалось у Київському госпіталі.

У загиблого Героя залишились син, брат та племінниця.

Зустріч траурного конвою з тілом полеглого захисника відбудеться, 14 лютого, о 12:30 на Перехресті Героїв.

О 13:00 на площі Ринок відбудеться загальноміське прощання, після чого о 13:30 розпочнуть чин похорону в храмі Успіння Пресвятої Богородиці на вул. Володимира Великого. Поховають полеглого захисника на Алеї Слави.

Водночас за даними Drogmedia, сумна звістка також прийшла у Східницьку громаду. У бою за Україну загинув Роман Бобрик. Як повідомили рідні Героя. Роман народився у селі Новий Кропивник та проживав у Східниці. У нього залишилася мама, брат та сестри.

Похорон відбудеться у середу, 14 лютого.

Ширі співчуття рідним. Вічна пам’ять і слава Героям!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *