ОСТАННІ НОВИНИ

Для будівництва житла біля Львова вкрали чужу землю

Наталя Дуляба

|

Мешканка Винників підробила документи й приватизувала, а потім продала чужу земельну ділянку біля Львова. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Фігуранткою справи є 46-річна мешканка Винників, яка незаконно заволоділа земельною ділянкою біля Львова.

Йдеться про ділянку площею 0,06 га, призначену для будівництва житлового будинку. За даними слідства, зловмисниця підробила рішення селищної ради, згідно з яким їй нібито передали землю у власність. Із цим липовим документом вона пішла до державного реєстратора і він зареєстрував за жінкою право власності.

«В результаті протиправних дій жінка незаконно набула право власності на ділянку, яка на той момент законно перебувала у власності третьої особи», – кажуть прокурори.

Після цього аферистка продала земельну ділянку іншій особі.

Їй інкримінують шахрайство, легалізацію майна, одержаного злочинним шляхом та використання завідомо підробленого документа (ч. 4 ст. 190, ч. 1 ст. 209, ч. 4 ст. 358 Криміналбного кодексу України).

Розслідування вже завершили, а справу скерували на розгляд суду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *