ОСТАННІ НОВИНИ

У Нікополі затримали вбивцю заступника міського голови

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці спіймали вбивцю заступника міського голови Нікополя Віталія Журавльова, ним виявився 33-річний місцевий житель. Про це Львівському порталу повідомили в Нацполіції України.

За даними слідства, 33-річний мешканець Нікополя розстріляв автомобіль 59-річного заступника міського голови Віталія Журавльова, внаслідок чого той загинув. Зловмисник готувався до скоєння злочину протягом чотирьох місяців.

«Того дня, озброївшись та встановивши маршрут пересування, він чекав на заступника мера. Коли автомобіль жертви під’їхав ближче, фігурант здійснив понад 20 пострілів з автоматичної зброї та кинув в автомобіль гранату, що призвело до займання автомобіля та загибелі чиновника. Знаряддя злочину зловмисник закопав в лісосмузі», – кажуть поліцейські.

Встановлено, що підозрюваний мав намір вчинити аналогічні вбивства інших посадовців Нікополя. Зараз цю інформацію перевіряють.

Спіймали зловмисника через кілька днів після скоєного вбивства в квартирі, яку той орендував неподалік від місця злочину.

Що саме було мотивом убивства, правоохоронці не уточняють, але показують гвинтівку, набої та сумку, викопану у лісосмузі.

Йому оголосили підозру за п. 5 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Суд помістив фігуранта справи під варту.

Нагадаємо, Віталія Журавльова, заступника міського голови Нікополя, вбили 8 лютого. Того ранку його автомобіль розстріляли, посадовець не вижив.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *