ОСТАННІ НОВИНИ

Німецька поліція затримала підозрюваного у вбивстві українського баскетболіста

Маркіян Рой

|

У Німеччині поліція вже затримала нападника на українського баскетболіста Володимира Єрмакова. Зараз тривають слідчі дії. Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

Генеральне консульство в Дюссельдорфі вже провело переговори з главою поліції міста Ессен. Консули наголосили, що необхідно якнайшвидше провести розслідування та притягнути винних до відповідальності, каже Ніколенко.

Консульська установа також контролює лікування іншого постраждалого українця. Відомо, що йдеться про українського баскетболіста Артема Козаченка.

«Йому надають необхідну медичну допомогу в лікарні Ессена. Стан нашого громадянина стабільний, загроз його життю немає», – зазначив речник МЗС України.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що у суботу, 10 лютого, в Німеччині вбили 17-річного українського баскетболіста Володимира Єрмакова.

Оновлено: Вранці 16 лютого поліція арештувала 14-річного хлопця із Герне родом з Греції, а також 14-річного і 15-річного хлопців родом із Сирії, що проживають у Гельзенкірхені.

Поліція встановила, що вбивству передувала суперечка групи молодих людей, яка почалась в автобусі і потім продовжилася на зупинці.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *