ОСТАННІ НОВИНИ

У Німеччині жорстоко вбили 17-річного українського баскетболіста

Маркіян Рой

|

У німецькому Дюссельдорфі в суботу ввечері напали з ножем на двох українців. Володимир Єрмаков від отриманих травм помер у лікарні. Про це повідомила Федерація баскетболу міста Києва.

«Володя і його друг Артем Козаченко виступали за молодіжну команду «ART Giants» (U-19) з Дюссельдорфа. Напередодні чергового матчу на юних баскетболістів напали з ножами на вулиці просто за те, що вони – українці!» – йдеться в повідомленні.

У федерації зазначили, що вся команда провела ніч у лікарні поруч із хлопцями. На превеликий жаль, лікарі не змогли врятувати Володимира Єрмакова. Його товариш, Артем Козаченко, залишається в реанімації. На місці злочину були свідки, місцева поліція вже веде справу про напад.

Володимир Єрмакова займався баскетболом і грав у дитячих командах «Тейваз» і «5T.E.A.M.-ДЮСШ-12». У складі юнацької збірної України (U-16) виступав на чемпіонаті Європи 2022 року в Болгарії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *