ОСТАННІ НОВИНИ

Небайдужа львів'янка допомогла поліцейським затримати двох грабіжників

Маркіян Рой

|

У понеділок, 12 лютого, на Сихові двоє чоловіків намагалися обікрасти автомобіль Volkswagen Golf. Місце жителька помітила злочинців, оперативно повідомила правоохоронців, а ті затримали зловмисників. Про це Львівському порталу повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Так, 12 лютого близько 5:00 ранку до поліцейських зателефонувала мешканка Сихова і повідомила, що бачить як невідомі проникли в автомобіль і виносять звідти речі. Жінка надала опис ймовірних зловмисників.

Патрульні наближаючись до місця призначення, помітили двох чоловіків: один з них стояв біля автомобіля Volkswagen Golf, а другий – вилазив з нього.

Вгледівши поліцейських, останній почав втікати та інспектор наздогнав його за півсотні метрів. Іншого, який тримав пакети, затримав напарник.

У 34 та 51-річних чоловіків виявили домкрат, набір ключів, автомобільний ключ, сервісну книгу від автомобіля Volkswagen Golf. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *