ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині тривають рейди на маршрутки, які курсують до Львова

Андрій Котенський

|

Працівників управління транспорту ЛОВА, працівники відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції Львівської області та інспектори державного нагляду з безпеки на транспорті продовжують перевірки перевізників Львівщини. Зокрема, за відсутність дозвільних документів одного з перевізників оштрафували на  понад 51 000 гривень. Про це повідомили у Департаменті дорожнього господарства ЛОВА.

За даними відомства, під час випуску автобусів перевізника на лінію склали 8 постанов та 3 акти за порушення автотранспортного законодавства.

«В межах спільної рейдової перевірки складено 3 акти щодо порушення вимог статті 39 Закону України «Про автомобільний транспорт» (відсутність дозвільних документів) та 8 постанов за порушення правил перевезення пасажирів при наданні послуг з перевезення пасажирів перевізником ПП «Тур-Авто», – зазначив директор департаменту дорожнього господарства ЛОВА Орест Шуліковський.

У Департамент дорожнього господарства нагадують, що водії автотранспортних підприємств зобов’язані проходити щоденний огляд лікаря перед виїздом з підприємства, сам автобус перевіряє механік перед виїздом, про що він робить відповідний запис у журналі випуску транспортних засобів на лінію.

У разі виявлення фактів порушення перевізниками розкладу чи схеми руху громадян закликають звертатися до департаменту для прийняття рішень та унеможливлення в подальшому таких порушень. Зареєструвати звернення можна за коротким номером «Гарячої лінії області» – 112, або номером «Урядової гарячої лінії» – 1545.

Раніше повідомлялось, що правоохоронці влаштували рейд на маршрутки Стрийського та Львівського районів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *