ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці влаштували рейд на маршрутки Стрийського та Львівського районів

Лілія Кичма

|

У вівторок, 16 січня, працівники департаменту дорожнього господарства перевіряли автобусні маршрути Стрийського та Львівського районів. Під час рейду огляду склали 9 протоколів та 3 акти за фактами порушень, повідомили у Львівській ОВА.

За даними відомства, в межах рейдового огляду правоохоронці склали 9 протоколів та 3 акти за порушення автотранспортного законодавства перевізником ТОВ «Миколаївське АТП-14627».

«Окрім перевірок щодо дотримання транспортного законодавства, спільні перевірки дозволяють вкотре наголосити перевізникам на важливості постійної та безперебійної роботи автоматизованої системи оплати проїзду», – зазначає директор департаменту дорожнього господарства ЛОВА Орест Шуліковський.

Департамент дорожнього господарства також закликає жителів області, у разі виявлення фактів порушення перевізниками розкладу чи схеми руху, повідомляти про це за коротким номером «Гарячої лінії області» – 112, або номером «Урядової гарячої лінії» – 1545.

Фото: ЛОВА

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *