ОСТАННІ НОВИНИ

Мати тримала дітей в обіймах. Поліція розповіла шокуючі факти загибелі сім’ї у Харкові

Андрій Котенський

|

Поліція знайшла рештки усіх сімох жертв російської атаки Харкова в ніч на 10 лютого. О одному із будинків заживо згоріла вся сім’я батьки та троє діточок. Про це повідомив начальник слідчого управління Харківської області Сергій Болвінов.

За його словами, під час тривог батьки з дітьми ховалися у підвалі. Але цього разу на подвір’я увірвалося полум’я. Коли родина побігла ховатися, біля будинку вже горіли дві машини та паливо. Всі семеро опинилися у вогняній пастці.

«Ми знайшли всі сім тіл. Родина згоріла заживо. Старшому Льоші було сім років, середньому Михайлу – чотири роки, найменший – Павло, йому було десять місяців», – повідомив Сергій Болвінов.

Попередньо встановили, що старший та молодший хлопчики були біля мами. А середній Михайло завжди бігав за татом.

«Чоловік ймовірно, знепритомнів першим, а малий – забився в куток, сам в кухні. «Там ми його і знайшли. Матір з двома іншими синами намагалася врятуватися у ванній, тримала дітей в обіймах. Всі вони дуже сильно обгоріли і для остаточних висновків знадобиться ДНК – експертиза», – додав Сергій Болвінов.

Оновлено. За даними Офісу Генпрокурора, загибла внаслідок удару по Харкову в ніч на суботу багатодітна мати – прокурор Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури Ольга Путятіна.

Раніше він повідомив, що температура горіння була такою, що кістки та тіло немовляти перетворилися майже на попіл.

Як відомо, у Харкові дрон влучив у нафтобазу від чого розлилось пальне і загорілось відразу 15 житлових будинків.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *