ОСТАННІ НОВИНИ

У Харкові дрон влучив у нафтобазу від чого загорілось 15 будинків. Серед загиблих є діти

Андрій Котенський

|

Нічний обстріл по Харкову забрав життя сімох людей. Серед них – троє дітей. Про це повідомив керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За даними Синєгубова, терористична росія влучила в нафтобазу, і через витік палива загорілися приватні житлові будинки. Внаслідок пожежі в одному із будинків загинула вся родина з 5 людей: чоловік з дружиною та троє їхніх дітей (семирічний, чотирирічний та семимісячний хлопчики).

Тіло чоловіка знайдено в коридорі будинку, а мама з дітьми намагалися врятуватися у ванній кімнаті. Тривають пошуки решток тіла наймолодшого хлопчика.

В іншому будинку загинули 66-річний чоловік та його 65-річна дружина. Отримали поранення дві жінки 61 та 39 років, а також 45-річний чоловік.

Як відомо, вночі російські окупанти атакували Харківщину дронами типу Shahed.

За словами мера Харкова Ігора Терехова, рашисти поцілили по автозаправній станції, унаслідок цього розлилося пальне й загорілося 15 приватних житлових будинків, які вигоріли до тла.

Як уточнив начальник Слідчого управління поліції області Сергій Болвінов у коментарі для Суспільне Харків. Внаслідок влучання, попередньо, трьох безпілотників, пожежа спалахнула таки на нафтобазі, а не на АЗС.

«Дизель та бензин змішався зі снігом і вулиця, яка йде вниз від нафтобази, перетворилася на пекельну лаву. Через це сталося загоряння приватних будинків по вулиці Котельній. Пошкоджені майже всі будинки на вулиці. Люди загинули через те, що не змогли вибратися на подвір’я. У дворах були автівки, які також загорілися», – сказав він.

Пожежу на нафтобазі ще ліквідують. На її території було близько 3 тисяч 800 тонн палива, зазначив Болвінов.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *