ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни передали військовим техніки та обладнання ще на 10 млн грн

Андрій Котенський

|

Громада Львова продовжує підтримувати українську армію. Лише цього тижня, завдяки податкам львів’ян, нашим військовим закупили і передали техніку та обладнання на 10 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Як стало відомо, для захисників закупили нову партію дронів, антидронові рушниці, акумулятори, монокуляри нічного бачення, біноклі, тепловізійні приціли та інше.

«Цього тижня разом з громадою Львова закрили такі запити наших захисників: 450 FPV-дронів; 2 антидронові рушниці; монокуляри нічного бачення, біноклі, тепловізійні приціли; акумулятори, пончо. Загалом вартість закупівель склала 10 мільйонів гривень… Важливо, що техніка, яку ми придбали для наших захисників, є результатом роботи крутих львівських виробників»,  – повідомив мер Львова Андрій Садовий.

Як відомо, цьогоріч у Львові передбачили 1 мільярд гривень на закупівлі для військових.

Техніку та обладнання на передову закуповують на запити військових у межах загальноміської програми підтримки захисників.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *