ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині впіймали водія, що збив пішохода і втік із місця ДТП

Андрій Котенський

|

На Львівщині поліцейські встановили особу водія, який вчинив наїзд на пішохода та втік з місця ДТП. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

За даними відомства, автомобіль «Лада Гранта», яким було скоєно наїзд, правоохоронці вилучили на спецмайданчик. Водію-втікачу загрожує до трьох років обмеження волі.

Дорожньо-танспортна пригода сталась 7 лютого о 17.50 на автодорозі Тернопіль – Львів – Рава-Руська між селами Шопки та Підгайчики. Як попередньо встановили правоохоронці, невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на пішохода – львів’янина віком 49 років. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження та був доставлений у лікарню. Водій з місця події втік.

Вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили, що наїзд на пішохода скоїв 80-річний житель Львова, який керував легковиком «Лада Гранта». Автомобіль, яким було скоєне наїзд, вилучений на спецмайданчик.

За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські встановлюють обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *