ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть експосадовця Інституту землеустрою, який незаконно вилучив земельну ділянку

Маркіян Рой

|

На Львівщині судитимуть колишнього керівника одного із відділів державного підприємства «Львівський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою», який підробив документи на 0,35 га землі у Дрогобицькому районі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Розслідуванням встановлено, що обвинувачений, будучи керівником інституту землеустрою, підробив документи на землю. Остання знаходиться в одному із сіл Дрогобицького району її загальна площа – понад 0,35 га.

Зокрема, чоловік після проведення фактичних обмірів землі вніс неправдиві відомості до виписки з рішення сільської ради щодо її площі. Попри те, що відповідно до вищевказаного рішення у власність місцевій мешканці мало бути передано значно меншу землю для ведення сільського господарства.

В подальшому, службовець подав фіктивну технічну документацію для оформлення права власності на вищевказану більшу ділянку, яка згодом незаконно перейшла у власність фізичній особі.

Внаслідок таких дій із комунальної власності сільради неправомірно вибула земельна ділянка.

Колишньому керівнику інкримінують зловживання службовим становищем та службове підроблення (ч. 1 ст. 364, ч. 1 ст. 366 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *