ОСТАННІ НОВИНИ

На війні загинув стриянин Назар Підкович

Наталя Дуляба

|

Після важкого поранення, отриманого на фронті, помер 33-річний боєць батальйону «Карпатська Січ» Назар Підкович. Про це Львівському порталу повідомили у Стрийській міськраді.

Назар Підкович отримав важке поранення на фронті, за його життя ще тиждень боролись медики, втім він помер 2 лютого у лікарні.

Траурний кортеж прибуде 5 лютого о 16:00 у село П’ятничани, парастас відбудеться о 19:00. Похорон запланований на вівторок, 6 лютого, о 13:00 в церкві Всіх Святих Українського Народу.

Біографічна довідка:

Назар Підкович, псевдо Кабан, (09.04.1990 – 02.02.2024) був мешканцем Стрия. Закінчив тамтешню школу №9 та Вище профучилище №34.

Працював за кордоном, однак після початку повномасштабного вторгнення Росії повернувся додому і долучився до добровольців. Згодом став до лав ЗСУ.

Був заступником командира 2 сотні «Білі демони» батальйону «Карпатська Січ». Брав участь у знакових наступальних операціях на фронті. Першим приймав бій і першим рятував побратимів.

В Назара Підковича залишились сестра та племінники.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *