ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни навчатимуть дітей збирати дрони, – Рух опору

Наталя Дуляба

|

На тимчасово окупованих територіях України росіяни готуються навчати школярів збирати власноруч дрони. Про це Львівському порталу повідомили у Центрі національного спротиву.

У школах окупанти збираються ввести модуль технологій БпЛА на уроках праці. Відомо, що він буде присвячений вивченню технологій, особливостей конструкції та збирання безпілотних літальних апаратів у військових цілях.

Також серед школярів вестимуть агітацію щодо подальшого навчання на технічних спеціальностях та роботи на військових заводах.

«Кремль розглядає управління дронами як одну з ключових навичок при підготовці до військової служби. Росіяни мають намір залучити якомога більшу кількість молоді до своїх мілітарних структур та роботи на об’єктах воєнно-промислового комплексу», – кажуть українські партизани.

Такі ворожі плани демонструють готовність росіян порушувати міжнародне право й використовувати цивільне населення України у військових цілях.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *