ОСТАННІ НОВИНИ

Львів попрощається із захисником Олегом Макариком

Наталя Дуляба

|

У понеділок, 5 лютого, Львів проведе в останню путь 35-річного Олега Макарика, який загинув у боротьбі з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла (вул. Театральна, 11), об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають захисника на Личаківському кладовищі.

Львів’ян закликають прийти і віддати останню шану полеглому військовому, а також утриматися в цей час від розважальних та святкових заходів.

Біографічна довідка:

Львів’янин Олег Макарик (25.03.1988 – 06.12.2023) навчався у СЗШ №54, згодом вступив до Львівського вищого професійного училища технологій та сервісу. Здобував освіту у Хмельницькому національному університеті.

Після завершення навчання працював у Львові у будівельній сфері. У вільний час захоплювався велопрогулянками.

За словами родини, Олег був «винятково доброю людиною, готовою завжди допомогти».

Із початком повномасштабного вторгнення РФ став на захист Батьківщини від окупантів. Виконував бойові завдання на східному напрямку у складі 60 окремої механізованої Інгулецької бригади Сухопутних військ ЗСУ.

В Олега Макарика залишилися батьки, бабуся та дядько.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *