ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Самбора авто влетіло у дерево, двоє постраждалих

Маркіян Рой

|

Неподалік Самбора автомобіль Mitsubishi Outlander в’їхав у дерево, двоє травмованих. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталась 2 лютого, близько 08:30, на автодорозі «Калинів-Волоща» між селами Калинів та Корналовичі, що біля Самбора.

За даними правоохоронців, водій автомобіля Mitsubishi Outlander, 60-річний житель Самбора, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та в’їхав у дерево.

Внаслідок ДТП водій автомобіля та його пасажирка, 55-річна мешканка Самбора, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *