ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський провів Ставку: обговорювалися п'ять питань

Маркіян Рой

|

У п’ятницю, 2 лютого, Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки, де обговорили українське виробництво дронів, снарядів, ситуацію на фронті, енергетику та будівництво фортифікаційних споруд. Про це він повідомив у Telegram.

«Провів засідання Ставки. Сьогодні пʼять питань», – зазначив Зеленський.

Зокрема, за його словами, йшлося про виробництво дронів.

«План на 2024 рік. Збільшено контракти. Спланували додатковий бюджет саме на дрони і забезпечимо його виконання. Доповіді – віцепремʼєр-міністр Федоров та міністр оборони Умєров. Загалом на цей рік більше 90% дронів на фронті – це вітчизняне виробництво», – повідомив Зеленський.

Другим питанням президент назвав снаряди: виробництво та імпорт. Про це заслухали доповідь міністра оборони Рустема Умєрова.

Третє питання ситуація на фронті. «Всі ключові напрямки. Авдіївка – особливо складно. Доповідали головком Залужний та командувачі за напрямками – Москальов, Cирський. Дякую всім українським воїнам, які тримають позиції та знищують ворога. Працюємо з партнерами, щоб додати українським воїнам більше сили», – зазначив Зеленський.

Четверте питання – фортифікації: «Нарощування фортифікаційних споруд». Заслухали доповідь премʼєр-міністра Дениса Шмигаля щодо фінансування та міністра оборони щодо термінів виконання завдань», – повідомив глава держави.

І п’яте питання на ставці – енергетика: «Відновлення після російських ударів, фізичний захист енергетики, наші системні кроки. Детальні доповіді. Уряд – Шмигаль, Кубраков. Енергокомпанії – Чернишов, Кудрицький», – наголосив Зеленський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *