ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали адвоката, який планував підкупити суддю

Маркіян Рой

|

У Львові правоохоронці викрили адвоката, який обіцяв допомогти фігуранту кримінального провадження «пом’якшити» міру запобіжного заходу. Про це Львівському порталу повідомили в Управлінні СБУ у Львівській області.

Зловмисником виявися діючий адвокат, який запевняв свого підзахисного, що має вплив на суддю і за грошову винагороду може вирішити питання.

За даними прокуратури Львівщини, адвокат представляв інтереси чоловіка, якого обвинувачують у незаконному заволодінні бюджетними коштами та службовому підробленні. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Свою «послугу» він оцінив у понад 60 тисяч гривень. За ці кошти зловмисник гарантував вплинути на посадових осіб суду та «допомогти» засудженому.

Підозрюваного затримали «на гарячому» під час одержання другого траншу неправомірної вигоди –1300 доларів США.

Адвокату повідомили про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особами, уповноваженими на виконання функцій держави (ч. 3 ст. 369-2 ККУ).

Дізнавайтеся першими найвжливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *