ОСТАННІ НОВИНИ

На трасі Львів–Ужгород водій мікроавтобуса влетів у пікап. Є загиблий і поранені

Андрій Котенський

|

На Львівщині вісім людей шпиталізували до лікарні після лобового зіткнення мікроавтобуса Opel Vivaro із вантажопасажирською малолітражкою Mitsubishi L 200. Один із водіїв загинув. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

За даними відомства, дорожньо-транспортна пригода сталася 1 лютого, близько 17.00, на автодорозі Львів–Ужгород поблизу села Луки Самбірського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій мікроавтобуса Opel Vivaro, 63-річний мешканець Самбора, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з вантажопасажирською малолітражкою Mitsubishi L 200, яким керував 24-річний житель Хмельницької області.

Від отриманих внаслідок ДТП травм водій Opel Vivaro, незважаючи на зусилля медиків, помер у реанімації. Три пасажири мікроавтобуса: 60-річна жінка та двоє 64-річних чоловіків – усі з Самбора, а також водій і четверо пасажирів «Mitsubishi L 200», чоловіки віком 22, 24, 31 і 40 років – усі з Хмельницької області – отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *