ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині суд дав 7 років тюрми чоловіку, що побив до смерті дружину

Андрій Котенський

|

На Львівщині до 7 років позбавлення волі засудили 35-річного жителя Червоноградського району, що восени 2023 року побив до смерті свою 32-річну дружину. На рішення суду ще може бути подана апеляція. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

За даними відомства, 35-річного чоловіка визнано винним  в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілої (ч. 2 ст. 121 КК України).

Йому призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі, і до набрання вироком законної сили чоловік знаходитиметься під вартою.

Прокурори в суді довели, що у жовтні 2023 року в одному із сіл Червоноградського району місцевий мешканець забив до смерті свою 32-річну дружину.

За матеріалами слідства стало відомо, що пізно ввечері чоловік повернувся додому напідпитку. Під час чергового конфлікту з дружиною, він почав бити жінку кулаками по голові, від чого вона впала на підлогу. Мало того, душогуб ігнорував усі прохання жінки припинити побиття, натомість продовжив наносити удари руками та ногами по тілу дружини.

Після побиття чоловік пішов спати. Наступного дня жінку прийшла провідати її сестра, яка й викликала швидку. Потерпілу доправили у лікарню, де вона померла.

Вирок суду набирає законної сили після закінчення строку апеляційного оскарження.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *