ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вручили подяки рідним захисників 24-ї бригади, які захищають Україну

|

У четвер, 1 лютого, заступник командира 24-ї ОМБр ім. Короля Данила Андрій Базюк вручив подяки дружинам та батькам захисників, які продовжують захищати Україну від російських окупантів. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Серед тих, хто отримав подяку – подружжя Чередників: Валентина та Юрій. Двоє їх синів – 34-річний Юрій та 29-річний Олександр служать в 24 бригаді з березня 2022 року. Обидвоє – медики.

«Ми самі зі Слов’янська. 23 лютого я з чоловіком поїхали в Київ, бо мали квитки в театр. А прокинулись у потязі від того, що почалась війна. В театр уже не пішли, а поїхали до Львова. Через день під’їхали сини. Мене відправили у Польщу, а  чоловік та сини записались в 24 бригаду. Чоловік кілька місяців прослужив, але за віком влітку його демобілізували. А хлопці продовжують рятувати військових від поранень», – розповідає Валентина Миколаївна Чередник.

Зараз сини пані Валентини служать на Донеччині. Жінка продовжує працювати дистанційно вчителем української мови. Понад рік живуть у Львові, у відпустку сини приїжджають до батьків уже до Львова.

Подяки вручили сімом родинам військовослужбовців 24-ї ОМБр, які стали на захист Батьківщини. Це воїни Віталій Федуник, Андрій Цьоць, Олег Андраш, Олександр Чередник та Юрій Чередник, Андрій Андрусейко, Віталій Гринда, Федір Сеник.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *