ОСТАННІ НОВИНИ

У ГУР заперечують, що писали лист для виїзду Арестовича за кордон

Наталя Дуляба

|

Головне управління розвідки Міноборони України заперечує, що одіозний Олексій Арестович виїхав за кордон завдяки їхньому офіційному листу. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ГУР.

«Інформація про перетин кордону та виїзд за межі України особи на ім’я Олексій Арестович 4 вересня 2023 року начебто на підставі листа від ГУР МО України не відповідає дійсності.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України не надавало вказаній особі ані листів, ані будь-яких інших документів для виїзду за кордон», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, 1 лютого журналісти NGL заявили, що колишній позаштатний радник голови Офісу президента й скандально відомий блогер Олексій Арестович виїхав з України завдяки листу Головного управління розвідки Міністерства оборони України й перебуває зараз у Нью-Йорку (США).

Арестович, за даними джерел журналістів у Держприкордонслужбі, перетнув кордон із Польщею у вересні 2023 року. Дотепер за межами України він перебуває вже п’ять місяців поспіль.

Примітно, що на момент публікації матеріалу NGL, Головне управлінні розвідки так і не надало коментарів із цього приводу, хоча журналісти стверджують, що звертались по них.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото – Afishа.it

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *