ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові тимчасово не працюватиме опція поповнення ЛеоКарт

Ольга Денисяка

|

У зв’язку із запланованими технічними роботами та оновленням програмного забезпечення системи, завтра, 1 лютого, з 19:00 тимчасово не буде можливості поповнити ЛеоКарт. Попередньо, роботи триватимуть близько 5 годин – орієнтовно до 00:00 2 лютого. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

«Просимо власників ЛеоКарт врахувати цю інформацію. Для вашої зручності, рекомендуємо заздалегідь поповнити баланс своїх транспортних карток. 

Якщо ж коштів на ЛеоКарт буде все-таки недостатньо, то, нагадуємо, безготівково оплатити проїзд можна банківською карткою чи  пристроєм із підтримкою Apple Pay\Google Pay», – зазначили у ЛКП «Львівавтодор».

У комунальному підприємстві сподіваються на розуміння мешканців та просять вибачити за тимчасові незручності.

Додамо, наразі доступні такі способи поповнення балансу загальних і персоналізованих ЛеоКарт: онлайн – через застосунок та веб-сайт EasyPay; через термінали EasyPay та у 40 кіосках «Інтерпрес».  Наразі у Львові придбали понад 88 тис. транспортних карток ЛеоКарт.

З 11 грудня 2023 року у всьому громадському транспорті Львова стала доступною онлайн-оплата проїзду. Можливість безкоштовної пересадки із транспорту та на транспорт, місячні абонементи, нічні маршрути і сам додаток ЛеоКарт наразі недоступні. Їх обіцяють відновити і впровадити у майбутньому.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *