ОСТАННІ НОВИНИ

Смертельна ДТП у Пустомитах: п’яний водій влетів у запарковану вантажівку

Наталя Дуляба

|

У Пустомитах п’яний водій легковика влетів у запарковану вантажівку і потрапив у лікарню, а його пасажир загинув. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталася ввечері 30 січня, орієнтовно о 20:30 на вулиці Даші Дяченко у Пустомитах. Тут 36-річний водій автомобіля Ford Mondeo, місцевий житель, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини і влетів у припаркований вантажний фургон.

Від отриманих травм пасажир легковика, 66-річний мешканець Пустомитів, загинув на місці події. Сам водій теж травмувався, його ушпиталили.

Встановлено, що 36-річний керманич перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286-1 (порушення Правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого) ККУ.

Санкція статті передбачає покарання – від п’яти до десяти років тюрми з позбавленням водійських прав терміном від п’яти до десяти років.

Найближчим часом суд обере горе-водію запобіжний захід. Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *