ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині працівники ТЦК почали використовувати бодікамери

Маркіян Рой

|

На Львівщині працівники територіального центру комплектування та соціальної підтримки носитимуть бодікамери під час щоденних патрулювань. Про це повідомили у Львівському обласному ТЦК.

«Тепер військовослужбовці Збройних сил України, перед якими стоїть завдання Генерального штабу щодо мобілізації населення Львівської області під час щоденних патрулювань та здійснення заходів оповіщення громадян, будуть використовувати бодікамери», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що під час патрулювань записане з бодікамер відео потраплятиме до територіального центру комплектування.

У ТЦК пояснили, що відео буде потрібно, якщо виникне необхідність проаналізувати та розібратись у конфліктних ситуаціях.

«Звертаємось до громадян, що не свідомо ставляться до виконання своїх конституційних обов’язків і майже за два роки повномасштабної війни й досі не стали на військовий облік, виправдовуючи свою безвідповідальність повторюванням повідомлень і тез, які активно ширяться ворожими ІПСО та направлені на зрив мобілізаційних заходів», – додали в Львівському обласному ТЦК.

Зазначимо, що  запровадженню бодікамер передувала низка конфліктних ситуацій між працівниками ТЦК та ухилянтами на вулицях Львова та області.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *